onsdag 7. juli 2010

Jetlag

Som dere vet har jeg endelig ankommet New Zealand:) Og det må sies at det er like fint her som jeg forestilte meg. Her er det såkalt vinter, men med tanke på at humla faktisk surrer rundt om dagen kan vi vel ærlig talt ikke kalle det for dét?!?! Men når det er sagt..det er faktisk kaldt!! Natten ble tilbrakt med, ikke mindre enn: flanell pysjbukse, ullsokker, singlet, flisgenser og skjerf. Dårlig isolering her med andre ord!! Så..Andrine og jeg har en plan om å krype til korset og invesere i Onepiece hvis det er å oppdrive.

Jeg bor i en liten leilighet samm
en med Emily(?) + to andre som ikke har kommet tilbake fra ferien enda(alle tre fra NZ). Helt ok leiligheter med fire rom, kjøkken, stue, bad og vaskerom.

Ellers så vi vært ute på kjøretur med den nye kjerra vår i dag:) Jeg kjørte!!! :-S Men det gikk faktisk bedre enn forventet. Ingen kræsjing! Og hvis det er noen som lurer på hvor mange skandinavere som trengs for å fylle bensin her nede, så er det faktisk fire:-p Det er ikke bare bare skjønner dere!;)

Og til dere som vil føye dere inn i rekken av usikkerheten på hva jetlag egentlig er...LES VIDERE!!
Alle vi som reiste sammen ned var vel egentlig av den oppfatning at jetlag var bare det at man måtte snu på døgnet, og ikke særlig mer enn det. Men nå har vi fått erfare på kroppen hva dette fenomenet egentlig er, og det er seriøst helt jævlig!! Ikke nok med at du plutselig skal snu døgnet 10 timer frem, men du blir kvalm, svimmel, trøtt, mister både matlyst og søvnrytme, og det kjennes generelt ut som om du er på flyet i flere timer etter at du har landet. Nå er det snart halvannet døgn siden vi landet, og vi har det enda. Så vi er veldig glade for at det er flere mnd til neste gang.

I morgen begynner registrering av utvekslingsstudenter og vi får endelig svar på om vi får de emnene vi ønsker.

So long!! :)

1 kommentar:

  1. Høres kjekt ut :) Kos deg masse og nyt tida der nede! :)

    SvarSlett