mandag 12. juli 2010

First day at school

I dag har vært første offisielle skoledag og andre semester startet.
Det virker som om alle er tilbake fra ferier, og jeg har endelig møtt de to andre roomiene mine; Amy og Hayden(virker som hyggelige folk).

Det har vært første dagen med forelesninger, og jeg må si; so far so good:) Det kommer til å bli mye jobbing, but still good:) Dagen begynte med forelesning i Tourist Behaviour and Management hvor vi egentlig bare skal skrive en journal i løpet av 12 uker, men første utkast skal leveres og presenteres allerede om en mnd:-S Dagens andre forelesning var i Tourism Systems. Her skal vi også levere første oppgaven allerede om en mnd. Så det er bare å legge seg i selen.
Jeg må si at det skal bli spennende å sammenligne Norge og NZ i turismesammenheng, og se hva vi har å lære.


Jeg har også endelig fått gjennom godkjenningen for at jeg kan blande bachelor- og masteremner, så alt er egentlig fryd og gammen:)

Dagens lærdom; Vi har lagt merke til at det er så lite søppelkasser rundt omkring(foruten sånne store dunker som vi har hjemme). Vel..det er utrolig hva man lærer gjennom reiseliv. Grunnen til dette er at regjeringen har en teori om at hvis det ikke står søppelkasser overalt så kaster heller ikke folk søppel på gata. Det kan høres merkelig ut, men... Tanken er at hvis søppelkassene er fulle så kastes søppelet bare på gata, men hvis det ikke er søppelkasser så tar man det med seg til man finner en.

I morgen kommer en ny dag og nye muligheter med forelesning i de to andre emnene mine Recreation, Sport and Adventure in Outdoor Environments og Destination Planning and Development.Haere rä

1 kommentar:

  1. Artig å lese, Mette. Høres ut som om du har det bra, og at dette kommer til å bli en stor opplevelse! Vi følger med! Solveig & Mattis

    SvarSlett