mandag 25. oktober 2010

Herregud som tida flyr...

Den siste mnd har bokstavelig talt løpt!! Det er faktisk såpass jeg ikke er helt sikker på hva som har skjedd omtrent. Neida, ikke helt sant :)
Fredag 15. september ble jeg en erfaring rikere av å oppleve 'Garden Party'. Og for å si det sånn så tror jeg det er greit at dette er en once in a life time experience. Greia er; Garden Party er feiring av at forelesninger er over, semesteret er så og si ferdig, og det er kun eksamener igjen. Mange har et mål om 'seks før seks', og da snakker vi seks enheter med alkohol før 6am (altså om mårra'n). DETTE ER GALSKAP!!!! Vi er riktig nok hardbarka nordmenn, men ikke pokker om vi klarte detta. Så klokka ble nå faktisk sju før vi kom oss opp og målet ble dermed 'ni før ni'. Fortsatt galskap spør du meg. Vi var jo godt brisne innen vi kom oss på gratis frokost klokka ni. Men, men.. Anyway, den her dagen handler det i bunn og grunn om at alle skal kle seg ut, drikke seg fulle og så er det konserter hele dagen. Og tro meg det var mange geniale utkledninger. Hvem i all verden ville ha tenkt på å kle seg ut som en glassmanet for eksempel Vi var utkledd som troll forresten. Hva passer vel bedre enn norske troll?!?!:)
Hvem eller hva som spilte har jeg forøvrig ikke mye meninger om. Heldigvis var siste konserten over klokka fire, og alle var såpass slitne og gikk hjem til sitt. Jeg skulle liksom sove en liten time eller to, men våknet etter fire i stedet og var dermed oppe halve natta.
Ellers har det for det meste gått i studier, datakræsj og frusterasjon. Jeg tror rett og slett ikke at mine elektroniske ting tåler New Zealand. Først ble alt på Ipod'n slettet, deretter alt på eksterne hardisken (som merkelig nok dukket opp igjen noen dager etter), og nå pc'n. Fullstendig DØD!! Veldig typisk at det skjedde forrige lørdag siden jeg skulle ha formell presentasjon mandagen, og hadde ferdig PP som jeg hadde jobbet med hele uken på maskina. Og nei, jeg hadde ikke kommet så langt at jeg hadde fått laget backup engang. Argh..men det ordnet seg da et vis det også. Fikk mikset sammen en ny power point søndag og var klar for presentasjon. Da det endelig var min tur, jeg hadde kommet til slide tre i presentasjonen min så kom det jaggu et etterskjelv på 4.4. eller noe. Ikke kult å stå i sjette etasje å holde presentasjon da nei. Ikke min dag akkurat. Men jeg fikk da fullført.
Nå er endelig alle oppgaver levert og alle presentasjoner holdt, og begynner med første eksamen på onsdag. Så er siste 5. november. Lørdag 6. setter vi snuta sørover og skal bokstavelig talt kjøre kysten rundt hele sørøya:) Noen planer er lagt i form av overnatting, dagstur til Stewart Island, Glacier Sea Kayaking, ridetur og scenic cruise i Milford Sound. Har trua på at det blir en knall tur!
Ellers så er jeg storfornøyd med at jeg har fått solgt det jeg har klart å dra på meg av sengetøy, lamper, tepper, varmeflaske og diverse. Takk Kirsten!! :) Så krysser jeg fingrene for at vi får solgt bilen før vi reiser også. Mye som skal ordnes de siste dagene, men plutselig er jeg hjemme igjen...

Lander på Gardermoen torsdag 18. november kl.16:10 :)

So long... <3

p.s. Hvis det innlegget her blir med superstor skrift så er det bare fordi jeg har klart å trykke på ett eller anna som jeg ikke skjønner hva er.. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar